Kağıthane Yaz Spor Okulları tamamlandı

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarının kapanışı bir törenle yapıldı.

Kağıthane Yaz Spor Okulları tamamlandı
Yayınlama: 09.09.2024
0
A+
A-

Yaz tatili süresince 22 farklı branşta sportif eğitim alan 10 bine yakın çocuk ve genç; kapanış töreninde performanslarını sergiledi.

Kağıthane Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları’nda 4- 15 yaş aralığındaki 10 bin çocuk 22 farklı branşta uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler aldı.

Yaz Spor Okulları’nda; basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, badminton, hentbol, dart, futbol, futsal, modern ve geleneksel okçuluk, jimnastik, karate, tekvando, wushu, yüzme, güreş, tenis, buz pateni, boks, engelli basketbol ve engelli yüzme gibi alanlarda eğitimler alan çocuk ve gençler yaz tatillerini verimli geçirdi.

Kağıthane Yaz Spor Okulları tamamlandı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması çok önemli. Kağıthane’de her yıl binlerce çocuğumuz spor okullarımıza kayıt yaptırıyor. Çocuklarımız uzman eğitmenler tarafından aldıkları eğitimlerden çok memnun kalıyorlar. Spor okullarımıza katılan çocuklarımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, protokol üyeleri ile birlikte Yaz Spor Okulları'nda başarılı olan öğrencilere madalya ve sertifikalarını takdim etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.