‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesinde ilk kitap dağıtıldı

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında Tuluhan Tekelioğlu’nun kaleme aldığı ‘Yapa-bilirsin’ adlı kitap, Osmangazili kadınlara dağıtıldı.

‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesinde ilk kitap dağıtıldı
Yayınlama: 05.07.2024
3
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kadınlara kitap okuma alışkanlığı arttırmak ve bu aktiviteyi günlük ritüel haline getirmek hedefiyle ‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında akıcı ve kişisel gelişime katkı sağlayacak nitelikte içeriğe sahip kitaplar, muhtarlar işbirliğinde belirlenen mahallelerdeki kadınlara ücretsiz olarak dağıtılacak. İki aylık periyotlar halinde dağıtılacak olan kitapları okuyan kadınlar, daha sonra düzenlenecek etkinlik ile kitabını okudukları yazarlar ile buluşturulacak. Yazarlar ile sohbet etme imkanı bulacak olan Osmangazili kadınlar, kitaplarını da imzalatabilecek.

‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında ilk olarak, Tuluhan Tekelioğlu’nun kaleme aldığı ‘Yapa-bilirsin’ adlı kitap, Osmangazili kadınlara dağıtıldı.

Projenin başlangıç noktası olarak belirlenen Soğanlı, Alemdar, Gaziakdemir ve Sırameşeler mahallelerinde oturan kadınlar, Soğanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısının ardından kitaplarını teslim aldı.

Kadınlar, kendileri için özel olarak hazırlanan proje için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini sundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.