Judo kursu ile çocuklar şampiyonalara hazırlanıyor

Şanlıurfa, 30 Eylül (Hibya) – Haliliye Belediyesi judo kursu ile sporla tanışan çocuk sporcular, öğrendikleri teknikler ile gelişimlerine katkı sağlıyor.

Judo kursu ile çocuklar şampiyonalara hazırlanıyor
Yayınlama: 30.09.2024
0
A+
A-

Gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapmasını ve sporla tanışmasını hedefleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle Haliliye’de salon sporlarına yatırımlar devam ediyor. 

Şampiyon sporcular yetiştirme parolası ile açılan spor kursları ile gençler, Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonunda çeşitli spor dallarıyla tanışma imkanı buluyor. Gençler, BESYO ve POMEM kursları ile parkurlara hazırlanırken; 7-14 yaş grubuna yönelik futbol, basketbol, voleybol, tekvando ve judo kursları ile çocuklar da yeteneklerini keşfediyor. 

Judonun üç temel tekniği olan fırlatma, yakalama ve vurma tekniklerini uygulamalı olarak öğrenen çocuklar, aldıkları eğitim sayesinde güç, esneklik, çeviklik, hız ve denge gelişimlerini de olumlu etkiliyor. Haliliye Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak sunulan spor kurslarıyla hayalleri için mücadele eden çocuk sporcular, Türkiye ve Dünya’da ise derece yapmak istediklerini ifade ediyor. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptığı açıklamada ise gençlere ve çocuklara yönelik spor kurslarına kayıtların devam ettiği belirtildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.