İZSU ve Bornova Belediyesi’nden altyapı ve asfalt çalışması

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, hafta içinde İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte inceleme yaptığı yağmur suyu toplama ve atık su kanalı çalışmalarının hemen ardından asfalt serimlerini tamamlamak için çalışmalar yapıldı.

İZSU ve Bornova Belediyesi’nden altyapı ve asfalt çalışması
Yayınlama: 07.09.2024
2
A+
A-

Bornova Belediyesi, Ankara Asfaltı Yan Yolu’ndaki çalışmalar biter bitmez asfalt serimini tamamladı. Mustafa Kemal Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Süvari Caddesi ve Küçükpark çevresindeki altyapı çalışmaları tamamlandıkça asfalt seriminin de gecikmeden yapılacağını söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen yağmur suyu toplama ve atık su kanalı çalışmalarını, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Eşki, Ankara Asfaltı Yan Yolu, Mustafa Kemal Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Süvari Caddesi ve Küçükpark çevresinde süren altyapı yatırımlarının Bornova’nın geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

Hafta ortasında gece geç saatlere kadar çalışan İZSU ekiplerini ziyaret eden Başkan Eşki, altyapı çalışmalarının hızla tamamlanması için Bornova Belediyesi ile İZSU’nun koordineli bir şekilde hareket ettiğini ifade etti. Okulların açılmasıyla artacak trafiği rahatlatmak amacıyla, çalışmaları tamamlanan yolların hızlıca asfaltlanıp trafiğe açılacağını dile getirdi. Başkan Eşki, “Bornovalıların içi rahat olsun, Ankara Asfaltı Yan Yolu’nda olduğu gibi en kısa sürede yolları trafiğe açacağız” dedi.

İZSU ve Bornova Belediyesi’nden altyapı ve asfalt çalışması

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.