İzocam Yelken Takımı, Mayıs ayında katıldığı yarışlarda adından söz ettirdi

“Bugünlere Yalıtım, Sürdürülebilir Yarınlara Yatırım” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, Mayıs ayında katıldığı yarışlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirdi.

İzocam Yelken Takımı, Mayıs ayında katıldığı yarışlarda adından söz ettirdi
Yayınlama: 11.06.2024
0
A+
A-

“Bugünlere Yalıtım, Sürdürülebilir Yarınlara Yatırım” mottosuyla küresel iklim değişikliğine, sürdürülebilirliğin önemine ve iyi yaşam hakkına dikkat çekmek amacıyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, Mayıs ayında katıldığı yarışlarda adından söz ettirdi. 3'üncülük elde ettiği Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları’nda (Halikarnas Cup) 55 saatlik zorlu rotayı tamamlayan tek Türk teknesi olarak yarışın yıldızı olan başarılı takım, Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Schüco BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin 6’ncı ve son ayağını 2’nci sırada tamamlayarak kupayı evine taşıdı.

19-25 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşen Halikarnas Cup’ta yelken açan İzocam Yelken Takımı, başarısıyla göz kamaştırdı! Bodrum Yalıkavak'tan başlayıp, Simi ve Rodos adalarını dolaşarak geri dönülen bu zorlu açık deniz yarışında, 55 saat süren mücadelede büyük bir azimle yarışan takım, yarışın tek Türk teknesi olarak rotayı tamamlayıp, dalgaların üstünde bir başarı öyküsü yazdı. İzocam Yelken Takımı, kıyasıya geçen mücadele sonrasında 3’üncülük ödülünü evine taşıdı!

 

Altı etaptan oluşan ve her ayağı iki günü kapsayan Schüco BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin 6’ncı ve son ayağı ise 25-26 Mayıs’ta gerçekleşti. İzocam Yelken Takımı, bu yarışı yüksek performans sergileyerek 2’nci olarak tamamladı. Trofenin daha önce gerçekleştirilen 13-14 Ocak tarihli ilk ayağında 3’üncü, 3-4 Şubat tarihli 2’nci ayağında 2’inci, 16-17 Mart tarihli 4’üncü ayağında 3’üncü, 27-28 Nisan tarihli 5’inci ayağında 3’üncü olan İzocam Yelken Takımı, trofeyi overallda ise 3’üncü olarak tamamlamış oldu.

Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışı Cumhuriyet Cup için gün sayıyor

2024 yılı boyunca; Halikarnas Cup ve BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin yanı sıra toplam 5 etaptan oluşan Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) Kış Trofesi’ni de ödüllerle tamamlayan İzocam Yelken Takımı, 26-29 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışı Cumhuriyet Cup’ta yelken açacak.

Enerji tasarrufu, çevreye dost üretim, doğayla bütünleşen ürünler, sağlıklı bireyler yaklaşımıyla yalıtım sektörünün lideri olan İzocam, küresel iklim değişikliği konusunda bilinç oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla 2022 yılında İzocam Yelken Takımı’nı kurdu. Bu sene “Bugünlere Yalıtım, Sürdürülebilir Yarınlara Yatırım” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı’nda profesyonel yarışçıların yanında Sailmaster ekibinden temel yelken eğitimi almış İzocam çalışanları da yer alıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.