İzmirliler milli heyecanı dev ekranlarda izledi

İzmirli futbolseverler milli takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki büyük heyecanına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin üç noktasında kurduğu dev ekranların karşısında ortak oldu.

İzmirliler milli heyecanı dev ekranlarda izledi
Yayınlama: 22.06.2024
2
A+
A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelmesi tüm İzmir’de heyecan yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın İzmirli futbolseverlere “Milli Takım Sahada, İzmirliler Bir Arada” sözleriyle yaptığı duyuru sonrasında Karşıyaka Zühtü Işıl ve Alsancak Gündoğdu Meydanları ile Göztepe Denizatı Parkı’nda dev ekranlar kuruldu. Her biri kendi takımına gönül vermiş fakat tek vücut ay yıldız olan binlerce futbolsever Milli Takım’a ekranların karşısında destek verdi. İlk müsabakayı Gürcistan karşısında 3-1 gibi net bir galibiyetle tamamlayan milliler, Portekiz’e 3-0 mağlup oldu. Gözler grubun son karşılaşması olacak Çekya sınavına çevrildi.

İzmirlilerin ailecek, sevdikleriyle birlikte alanlara koşarak Portekiz maçını izlediği anlarda renkli görüntüler yaşandı. Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu da yer aldı. Ayrıca İzmirliler Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu hizmetten de duydukları memnuniyeti aktardı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.