İzmir’deki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi

İzmir Valisi Süleyman Elban, Torbalı ilçesinde bir lokantada meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 5’e yükseldiğini açıkladı.

İzmir’deki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi
Yayınlama: 30.06.2024
0
A+
A-

Vali Elban’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Hastanede ağır yaralı olan bir kardeşimiz vefat etti. Şu an için 4 ayrı hastanemize hem bizim burada sevk ettiğimiz hem de kendi imkanlarıyla giden yaralı sayımız, 57’dir. İçinde ağır olan bir arkadaşımız var ama hayati tehlikesi olmadığını değerlendiriyoruz.

Hasar alan binalarda yaşayan vatandaşlarımızın, geçici konaklamalarıyla ilgili tedbirlerimizi aldık. Arkadaşlarımız şu an onların konaklama işlemleriyle ilgili çalışmalar yürütüyor.

İki tane savcımız görevli. Hem sahada hem de hastanelerimizde çalışmalarını yürüyorlar. AFAD, sağlık ekiplerimiz, jandarmamız, itfaiyemiz burada çalışmalarını yürütüyor. Çevre, Şehircilikteki arkadaşlarımız, teknik olarak binaların hasar durumuyla ilgili çalışmalarını yürütüyor.

Çok yönlü araştırma devam ediyor. Patlamayla ilgili bir ihmal ya da sorumlu var mı o çok yönlü araştırmadan sonra ortaya çıkacak. Şu an için elimizde buna yönelik bir tespit yok.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.