İzmir’de genç perspektifiyle e-çalıştay düzenlendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı katılımcılığı esas alarak “Genç Perspektifiyle İzmir” çalıştayı düzenledi.

İzmir’de genç perspektifiyle e-çalıştay düzenlendi
Yayınlama: 22.07.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi  “Genç Perspektifiyle İzmir” çalıştayı düzenledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği e-çalıştayda büyükşehir belediyesinin 2025-2029 yıllarını kapsayan yeni Stratejik Planı’nın hazırlık sürecinde etkileşim içinde olunan paydaşların görüşleri alındı.

Ege Genç İş İnsanları Derneği, TMMOB ve meslek odalarının temsilcilerinin yer aldığı çalıştayda katılımcılık ve demokrasi, sağlık ve spor, eğitim ve istihdam ile kültür ve sosyal hayat konuları gündeme geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Anıl Kaçar ise, “Gençlerle birlikte hareket ediyoruz. Projelerimizin, verimli ve sürdürülebilir olması çok önemli. Kamusal alanın planlamaları bir süre dahlinde işliyor. Stratejik plan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve tüm belediyelerin anayasasıdır. Belediyelerin yurttaşla kurduğu bağın ve 5 sene boyunca nasıl yol yürüyeceğinin göstergesidir. Stratejik planı hazırlarken toplumun tüm kesiminin görüşünü almak bizim için önemliydi.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.