İzmir Su Selçuk’a ilk sevkiyatını yaptı

İzmir Su, abonelerine bir yenisini daha ekleyerek, Grand Plaza A.Ş. ile Selçuk Belediyesi arasında protokol imzalandı ve ilk sevkiyat yapıldı.

İzmir Su Selçuk’a ilk sevkiyatını yaptı
Yayınlama: 06.08.2024
2
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza A.Ş.’ye bağlı olarak faaliyet gösteren İzmir Su Fabrikası, Homeros Vadisi Çamiçi Köyü’nün doğal kaynak suyunu saatte bin 500 damacana kapasite ile çalışarak vatandaşlara ulaştırmayı sürdürüyor.

İzmir Su, abonelerine de bir yenisi daha ekledi. Grand Plaza A.Ş. ile Selçuk Belediyesi arasında protokol imzalandı ve ilk sevkiyat yapıldı.

İzmir Su ilk olarak Efes Tarlası Bakkalı’nda, ardından da ekmek büfelerinin gel-al noktası olarak kullanılması ile halkla buluşacak. Uygulama ile mevcut ekonomik düzenin yarattığı zorluklar karşısında halk, temel ihtiyaçlarından olan suyu çok daha ekonomik ve kolay bir şekilde satın alabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş. İzmir Su Fabrikası Satış Müdürü Gürsoy Taşdemir, “Burası çok önemli bir tesis. Yaklaşık 7 kilometre yukarıda bir kaynağımız var. O kaynaktan gelen su, fabrikamızda hiç el değmeden Endüstri 4.0 kullanılarak damacanaya dolduruluyor. Yaklaşık 22 noktada bayimiz var, alt bayilerle birlikte yaklaşık 60 hizmet aracımızla İzmir halkının hizmetindeyiz.” dedi. 

Karbon emisyonunu en az düşük seviyeye indirdiklerini de belirten Gürsoy Taşdemir, Selçuk Belediyesi ile yapılan iş birliğinin diğer ilçe belediyelerine de örnek olmasını istediklerini belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.