İzmir Oasis Aquapark yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tetusa AŞ yönetimindeki Çeşme Alaçatı’da bulunan Oasis Su Parkı tesisleri, Kurban Bayramı ve yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı.

İzmir Oasis Aquapark yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı
Yayınlama: 16.06.2024
2
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Tetusa AŞ yönetimindeki Çeşme Alaçatı’da bulunan Oasis Su Parkı tesisleri, bu yaz konuklarını birbirinden farklı etkinlikler ile ağırlayacak. 

Geçen yaz sezonunda 44 bin 800 misafiri ağırladıklarını belirten Tetusa AŞ Genel Müdür Vekili Hakan Foral, bu yıl daha fazla konuk ağırlamayı öngördüklerini söyledi.

İlgi ve talebin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Foral, “60 dönüm içerisinde 12 farklı, adrenalini yüksek kaydırağımız, bir büyük havuzumuz, bir dalga havuzumuz, bir de jakuzili havuzumuz olmak üzere 3 havuzumuz mevcut. Restoranımız, butiğimiz var.  Ayrıca bir revirimiz bulunuyor. Bütün havuzlarımız bayram için hazır, bütün hijyen ve sağlık koşulları sağlanmış vaziyette. Animasyon grubumuz belli aralıklarda su topu, su voleybolu, ayak voleybolu, dart atma gibi bir takım oyunlar düzenliyor”  diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.