İzmir İtfaiyesi yangınlara karşı teyakkuzda

İzmir İtfaiyesi, Orman Müdürlüğü ve ilçe belediyelerin desteği ile Karaburun merkez ve Balıklıova, Çeşme Ildır ile Ödemiş ve Bayındır’da çıkan yangınlar kontrol altına alındı.

İzmir İtfaiyesi yangınlara karşı teyakkuzda
Yayınlama: 19.06.2024
2
A+
A-

İzmir İtfaiyesi, kentin dört bir yanında çıkan yangınlara anında müdahale ediyor. Bugün Karaburun merkez ve Balıklıova, Çeşme Ildır ile Ödemiş ve Bayındır’daki yangınlar İzmir İtfaiyesi, Orman Müdürlüğü ve ilçe belediyelerin desteği ile hızla kontrol alındı.

Aliağa Yenişakran’da cezaevi çevresinde makilik alanda saat 18.15’te başlayan yangına ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Bayram tatilinde binin üzerinde personel ve üç vardiya sistemiyle çalışan İzmir İtfaiyesi, dün geceden itibaren tam 158 yangına müdahale etti. Ekipler, yangınların kontrol alındığı noktalarda soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir İtfaiyesi yangınlara karşı teyakkuzda

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir İtfaiyesi’nin 24 saat çalıştığını ve tüm yangınlara hızla müdahale ettiğini belirterek “İtfaiye ekiplerimize gece gündüz demeden çalıştıkları için çok teşekkür ediyorum. Ancak yurttaşlarımızın da bu mücadeleye destek vermesini istiyoruz. Bir yangın görürsek hemen 112’yi aramalıyız.” dedi.

Kapıların önünde, site içerisinde, iş yerlerinin etrafında çevre temizliğine de dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Tugay, kolay tutuşabilecek çakmak, deodorant ve sigara izmaritinin dışarı atılmaması konusunda da bir kez daha uyardı.

İzmir İtfaiyesi yangınlara karşı teyakkuzda


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.