İzmir ile İEF’in özel konuğu Küba arasında iş birliği kararı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) özel konuğu Küba’nın İstanbul Başkonsolosu Raul Ernesto Madrigal Cardenas’ı makamında ağırladı.

İzmir ile İEF’in özel konuğu Küba arasında iş birliği kararı
Yayınlama: 29.08.2024
1
A+
A-

93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın özel konuğu Küba’nın İstanbul Başkonsolosu Raul Ernesto Madrigal Cardenas, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Küba ile İzmir arasında yapılabilecek başta sağlık konusu olmak üzere iş birlikleri gündeme geldi.

BaşkanTugay, konuşmasında “Bu sene 93. kez düzenlediğimiz İEF’in  özel misafiri Küba’ya teşekkür ediyorum. Karşılıklı çalışarak daha fazla iş birliği geliştirebiliriz. Bizim doktorlarımız Küba’ya gelebilir, biz de burada Kübalı doktorları ağırlayabiliriz. Tedavi yöntemleri konusunda fikir alışverişi yapabiliriz. Ayrıca Küba ile ilgili kültürel etkinlikler yapmak isteriz” dedi.

93. İEF’in özel konuğu olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Küba’nın İstanbul Başkonsolosu Raul Ernesto Madrigal Cardenas, “93. İEF’e katılmak bizim için çok önemli. Küba, Küba Cumhuriyeti Dış Ticaret ve Yatırım Bakanlığı Avrupa Ticaret Politikaları Direktörü Inalvis Bonachea Gonzalez başkanlığında yaklaşık 20 kişilik ticari heyetleri ile 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İEF’e katılım gösterecek” ifadelerini kullanıd.

İzmir’in çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden Raul Ernesto Madrigal Cardenas, sağlık başta olmak üzere birçok konuda iş birliklerine açık olduklarını belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.