İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 93’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuarın tanıtım toplantısı İsmet İnönü Sanat Merkezi’nin önünde bulunan çim alanda yapıldı.

İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı
Yayınlama: 21.08.2024
1
A+
A-

30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde “teknoloji” temasıyla yapılacak İzmir Enternasyonal Fuarı’nın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, İsmet İnönü Sanat Merkezi'nin önünde bulunan çim alanda gerçekleştirildi.

93. İEF'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın ev sahipliğinde yapılan toplantısına Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Vestel Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur, Migros Kuzey Ege Direktörü Güneş Fırıldak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, meclis üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkanları, genel müdürleri ile temsilcileri katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, İzmir Enternasyonal Fuarı'nı İzmir'den ayrı düşünmenin, Türkiye'yi İzmir olmadan düşünmek gibi bir olduğunu söyledi.

Tugay, “İEF, İzmir'in marka bir şehir olmasında en fazla katkısı olan etkinliktir. İzmir Enternasyonal Fuarı'nı İzmir'den ayrı düşünmek Türkiye'yi İzmir olmadan düşünmek gibi bir şeydir. O yüzden bu yıl 93. kez düzenleyeceğimiz bu fuarı, her zaman olduğu gibi büyük bir merakla, heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Sponsorlara ve destek veren kurumlara teşekkür eden Başkan Tugay, resmi açılış törenini 31 Ağustos'ta, kapanışı ise İzmir'in kurtuluşunun 102. yılı olan 9 Eylül'de yapacaklarını dile getirdi.

Başkan Tugay, kentte çıkan yangınlara ilişkin “Üzerimizdeki o karamsarlığı attığımız günler, inşallah hep beraber moral bulduğumuz günler olacak” dedi. Onur konuğu kent İstanbul'un görkemli bir sergiyle ve birçok sürprizle fuarda olacağını belirten Tugay, “Ticaret Bakanımız Ömer Bolat, CHP Genel Başkanımız Özgür Özel'i bekliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu aramızda olacak.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.