İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı’nın ismi kullanılarak gerçekleştirilen dolandırıcılık girişimine karşı vatandaşlar uyarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı
Yayınlama: 06.06.2024
2
A+
A-

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı’nın ismi kullanılarak telefonla ulaşılan iş insanlarından para talep edildiğinin öğrenildiği belirtilerek, açık bir dolandırıcılık girişimi olduğu tespit edilen söz konusu eylemin sorumlularının belirlenmesi için hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi.

Geçmişte de örneklerine rastlanan, iyi niyetli yurttaşların suistimal amacı taşıyan bu tür eylemlere karşı duyarlı olunmasının önemine dikkat çekilerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni temsil eden hiçbir kamu görevlisinin bu yönde bir talepte bulunması söz konusu olmadığı aktarıldı.

Açıklamada, ''Telefonda kendini İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri şeklinde tanıtarak veya onun adıyla para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve böyle durumlarda en kısa sürede emniyet birimlerine bilgi verilmesini rica ederiz.'' denildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.