İzBBŞT’de yeni Genel Sanat Yönetmeni için başvurular devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda (İzBBŞT), yeni Genel Sanat Yönetmeni için süreç başladı.

İzBBŞT’de yeni Genel Sanat Yönetmeni için başvurular devam ediyor
Yayınlama: 02.08.2024
1
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), yeni Genel Sanat Yönetmeni için ilan yayımladı. Şehir Tiyatroları Yönetmeliğinde yapılan değişiklik doğrultusunda çıkılan ilan için son başvuru tarihi ise 15 Ağustos 2024 olarak açıklandı.

Pozisyon için aranan genel şartlar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak olarak belirlendi.

Pozisyon için aranan özel şartlar da şöyle:

''Genel Sanat Yönetmeni, üniversite ve konservatuvarların tiyatro bölümlerinde en az 4 yıl süreli lisans eğitimini tamamlamış, tiyatroculuğu öteden beri meslek olarak sürdürmüş ve yurt içinde veya yurt dışında kendini kanıtlamış, ödenekli tiyatrolar konusunda deneyim ve birikim sahibi oyuncu ya da rejisörler arasından olmak üzere seçilerek istihdam edilecektir.

Adayların 3 sezonluk somut bir projelendirme ile başvurmaları, projelerinde genel anlamda 3 sezonluk hedefler, repertuvar perspektifleri, 3 sezon içinde ihtiyaç duyacakları konuk sanatçı ve teknik eleman sayılarını somut olarak belirtmeleri gerekmektedir. Gelen başvuruların değerlendirmesi Başkanlık Makamınca belirlenen Danışma Kurulu üyelerince her bir aday ayrı ayrı incelenmek ve hakkında değerlendirme raporu tanzim etmek suretiyle gerçekleştirilecek, incelenen adaylara ait raporlar Başkanlık Makamına sunulacaktır.''

Gerekli başvuru belgeleri şu şekilde:

''Diploma örneği, adli sicil kaydı, 3 sezonluk proje, repertuvar perspektiflerini izah eder metin ile 3 sezon içinde ihtiyaç duyacakları konuk sanatçı ve teknik eleman sayılarını içeren dosya.''

Başvurular, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Şube Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi, 1395 Sokak No:39-9 İzmir Kültürpark Fuar Alanı İçi Konak/İzmir adresine elden veya kargo yolu ile yapılacak. Belgeler tek bir dosya halinde aynı zamanda internet adresine yine başvuru süresi içerisinde e-posta yoluyla iletilecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.