İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, “Motofest Konseri” iptali çağrısına tepki gösterdi

Afyonkarahisar, 25 Ağustos (Hibya) – İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Anadolu Gençlik Derneği’nin, bu yıl düzenlenecek Motofest konserlerinin iptal edilmesi yönündeki çağrısına tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, “Motofest Konseri” iptali çağrısına tepki gösterdi
Yayınlama: 25.08.2024
0
A+
A-

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Anadolu Gençlik Derneği'nin, bu yıl düzenlenecek Motofest konserlerinin “toplumun ahlaki ve manevi değerlerini yok sayacağı” gerekçesiyle iptal edilmesi yönündeki çağrısına tepki gösterdi. 

Mısırlıoğlu, toplumun ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini ve bu gibi organizasyonların gençler için bir nefes alma fırsatı olduğunun altını çizdi. Ayrıca daha önceki yıllarda düzenlenen bu tür konserlere neden şimdi karşı çıkıldığını sorgulayarak, bu tepkinin kimlere hizmet ettiğini merak ettiğini ifade etti.

Başkan Mısırlıoğlu, bazı kesimlerin Motofest gibi değerli etkinliklerden rahatsızlık duymasını anlayışla karşılamakta zorlandığını belirtti. Mısırlıoğlu, Suriye'den gelen göç dalgası karşısında sessiz kalanların şimdi gençlerin eğlencesine müdahale etmesine anlam veremediğini bildirerek “Sporcularımızın giydiği kıyafete tepki gösteren zihniyet şimdide gençlerin eğlencesine el atmış” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.