İstanbul’da Jennifer Aniston rüzgarı esti

Hollywood dünyasının başarılı ismi, Friends dizisinin Rachel Green’i ünlü yıldız Jennifer Aniston, Madame Tussauds İstanbul’u salladı. Sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı görkemli bir lansmanla tanıtılan Aniston’ın balmumu figürü, gerçeği aratmayan benzerliğiyle ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı.

İstanbul’da Jennifer Aniston rüzgarı esti
Yayınlama: 13.06.2024
0
A+
A-

Hollywood dünyasının başarılı ismi, Friends dizisinin Rachel Green’i ünlü yıldız Jennifer Aniston, Madame Tussauds İstanbul’u salladı. Sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı görkemli bir lansmanla tanıtılan Aniston'ın balmumu figürü, gerçeği aratmayan benzerliğiyle ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı.

Hollywood’un başarılı yıldızı Jennifer Aniston’ın birebir gerçekçi balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul’un yıldızlar geçidindeki yerini aldı. Özel bir lansmanla gerçekleştirilen figürün açılışına, magazin dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Birebir gerçeğini yansıtan balmumu figürü, ziyaretçilere adeta nostaljik anlar yaşattı.

Dilek Mutlutürk’ten Jennifer Aniston makyaj tüyoları

Televizyon ve magazin dünyasının büyük ilgi gösterdiği lansmanda, ziyaretçiler unutulmaz deneyimler yaşadı. Başarılı makyaj imaj danışmanı ve eğitmeni Dilek Mutlutürk, Jennifer Aniston’dan esinlenerek hazırladığı 2024 yaz makyajı önerilerini ve uygulamalarını fenomen Şafak Özbir ev sahipliğinde özel bir atölye çalışmasında sundu. Jennifer Aniston’ın ikonik makyajı Şafak Özbir’in yüzüne uygulandı.

Etkinliğin en dikkat keyifli anılarından biri, ziyaretçilerin makyaj sonrası fotoğraf çekimleri oldu. Fotoğraf köşesinde davetliler Aniston ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Madame Tussauds Amsterdam’dan İstanbul’a sergilenmek üzere getirilen Jennifer Aniston’ın balmumu figürü yaz boyunca Madame Tussauds İstanbul’da hayranlarını bekliyor olacak.

Merlin Entertainments Hakkında:

Merlin Entertainments, İngiltere, ABD, Batı Avrupa, Çin ve Asya Pasifik’te bulunan tema parkları, şehir merkezlerindeki cazibe noktaları ve LEGOLAND® Resorts gibi çeşitli markalaşmış eğlence destinasyonlarını içeren portföyüyle dünya çapında bir konumda. Merlin, her ziyaretçiye neşe ve bağ kurmayı teşvik eden deneyimler yaratma misyonuna adanmış durumda ve 23 ülkede 140’tan fazla tesiste yılda 62 milyonun üzerinde misafiri ağırlıyor. Dünya çapında tanınmış eğlence markalarını hayata geçirme konusunda uzman olan Merlin, LEGO® Group, Sony Pictures Entertainment, Peppa Pig, DreamWorks ve Ferrari gibi işbirlikleriyle de misafirleri keyifli gezintilere ve eğlendirici öğrenme deneyimlerine daldıkları destinasyonlar yaratıyor.

Daha fazla bilgi için: www.merlinentertainments.biz

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.