İstanbul-Taipei seferini yapan uçağın türbülansa girmesi sonucu 6 kişi yaralandı

Türk Hava Yolları’nın (THY) TK24 sayılı İstanbul-Taipei seferini yapan uçağının türbülansa girmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

İstanbul-Taipei seferini yapan uçağın türbülansa girmesi sonucu 6 kişi yaralandı
Yayınlama: 05.09.2024
0
A+
A-

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, TK24 sefer sayılı İstanbul (IST) – Taipei (TPE) uçuşunu gerçekleştiren TC-JJE kuyruk kodlu uçağın Taipei meydana yaklaşık 2 saat mesafede olumsuz hava koşullarına (türbülans) maruz kaldığını açıkladı.

214 yolcu ve 17 kişilik uçuş ekibinin bulunduğu uçakta, türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin personelinin hafif şekilde yaralandığını belirten Üstün, “Uçağımız Taipei meydana inişini sorunsuz şekilde gerçekleştirmiş olup, sağlık ekipleri uçağı karşılamış ve gerçekleştirilen ilk müdahaleye göre ciddi bir bulguya rastlanmamıştır. Ayrıca 2 yolcumuz talepleri doğrultusunda hastaneye sevk edilmiştir.” dedi.

Üstün, uçuş ve yolcu güvenliğinin her zaman ön planda tutan Türk Hava Yolları’nın, yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, yolcuların ve ekibin sağlık durumunun yakından takip edildiği bilgisini paylaştı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.