İstanbul Festivali, Fatma Turgut ve Mavi Gri konserleriyle devam etti!

Benzersiz bir yaşam festivali deneyimi sunma amacıyla yola çıkan İstanbul Festivali’nde eğlence tüm hızıyla sürüyor. Festivalin bu haftaki açılışını son yılların öne çıkan gruplarından Fatma Turgut ve Mavi Gri yaptı. Mavi Gri konseriyle başlayan gece, Fatma Turgut konseriyle devam etti. Turgut’a sahnede ayrıca Rock müziğin öncü isimlerinden Hayko Cepkin de eşlik etti.

İstanbul Festivali, Fatma Turgut ve Mavi Gri konserleriyle devam etti!
Yayınlama: 15.08.2024
2
A+
A-

Türkiye’nin en büyük festivali İstanbul Festivali’nde coşku devam ediyor. Festivalin yeni haftadaki açılış gününde Fatma Turgut ve Mavi Gri hayranlarıyla bir araya geldi. Mavi Gri konseriyle başlayan 4. günde grup, sevilen şarkılarını İstanbul Festivali’nde seslendirdi. 

Fatma Turgut konseriyle devam eden gecede birçok renkli an yaşandı. Nisan ayında yayınladığı şarkısı Dönmem Ona’yı seslendiren Fatma Turgut büyüleyici sesiyle unutulmaz bir konsere imza attı. Gecenin sürprizi ise sahnede Fatma Turgut’a eşlik eden Hayko Cepkin oldu. Turgut ve Cepkin birlikte “Anlıyorsun değil mi?” şarkısını seslendirdi.

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

Duman, Kenan Doğulu, Tiesto, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.