“ısı pompalarıyla” konut projelerine imzasını atmaya devam ediyor

İklimlendirme sektöründe bir dönüşümün yaşandığı günümüzde enerji çeşitliliği sağlama adına geliştirilen ısı pompaları büyük projelerde de sıkça tercih edilmeye başladı. Bu doğrultuda Vaillant’ın Avrupa menşeili ısı pompaları Gaziantep Ağaçlı Villa projesinde yaşam alanlarının iklimlendirme ihtiyacını karşılayacak.

“ısı pompalarıyla” konut projelerine imzasını atmaya devam ediyor
Yayınlama: 24.07.2024
8
A+
A-

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Vaillant Türkiye, tüketicilere sunduğu üstün teknolojiye sahip premium ürünleriyle yaşam alanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Vaillant’ın sektörde geleceğin teknolojisi olarak gösterilen ısı pompaları ürün gamında öne çıkan ürünleri Gaziantep Ağaçlı villa konut projesinde kullanılacak. 49 adetçelik konstrüksiyon villadan oluşan projede 98 adet 15 kW aroTHERM monoblok ısı pompası, her villada ikili kaskad sistem ve VRC 720 otomasyon sistemi ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılayacak.

Gaziantep Ağaçlı projesinde kullanıcılar, yüksek verimlilik, tasarruf ve konfor avantajları ile birlikte çevre dostu bir ürün ile yaşama imkanına kavuşturacak. Proje dahilindeki konutların ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacı Vaillant’ın ısı pompalarıyla karşılanırken, 7/24 ayrıcalıklı servis avantajı da sunulacak.

“Isı pompası daha çok tercih edilmeye başlandı”

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, Gaziantep Ağaçlı projesinde Vaillant ısı pompalarının tercih edilmesini büyük memnuniyet ile karşıladıklarını belirterek “Devrim niteliğindeki ısı pompası konut ve ticari tesislerin ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda enerji maliyetlerini, enerji tüketimini ve karbon ayak izini de azaltıyor. Son derece yüksek verim değerlerinin elde edildiği ısı pompasında pazarın son yıllarda özellikle Avrupa ülkelerinde hızlı bir büyüme kaydettiğini görüyoruz. Bu doğrultuda Gaziantep Ağaçlı projesinde ürünlerimizle yer almış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Vaillant
www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.