İsbike Bisiklet Okulu, Dünya Bisiklet Günü’nde eğitimlere başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş.’nin (İSPARK) sağlıklı yaşamı desteklemek ve yeşil dönüşüme katkı sağlamak amacıyla 2021 yılında başlattığı İsbike Bisiklet Okulu sezonu açılıyor.

İsbike Bisiklet Okulu, Dünya Bisiklet Günü’nde eğitimlere başlayacak
Yayınlama: 30.05.2024
0
A+
A-

İsbike Bisiklet Okulu'nun 2024 dönemi eğitimleri, 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününde başlayacak.

İsbike Bisiklet Okulu, Yenikapı ve Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda açılarak her yaş grubundan vatandaşa uzman bisiklet eğitmenleri tarafından verilen 4 saatlik eğitimle; bisiklet kullanmanın inceliklerini, kurallarını ve trafikte güvenli şekilde nasıl yolculuk yapabileceklerini öğretilecek.

İsbike Bisiklet Okulu’nda deneyimli eğitmenler eşliğinde 3 Haziran’da başlayacak eğitimlere 7-12 yaş arası çocuklar, 12-16 yaş arası gençler ve 18 -70 yaş arası yetişkinler katılacak.

Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda ve Yenikapı Bisiklet Evi’nde verilecek eğitimlere katılmak isteyenler, bisikletokulu.isbike.istanbul internet adresinden başvurularını yapması gerekecek. Randevu oluşturdukları tarihte teorik ve uygulamalı olmak üzere dört saat süren eğitimin ardından katılım belgelerini alacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.