İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANI HAMAMCI’DAN BAŞKAN KÜPELİ’YE ZİYARET

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Görüşmede, İnönü’nün ekonomik gelişimini destekleyecek projeler ve iş birlikleri konuşuldu.

İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANI HAMAMCI’DAN BAŞKAN KÜPELİ’YE ZİYARET
Yayınlama: 14.08.2024
2
A+
A-

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, ziyaret sırasında İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’ya Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin mevcut projeleri ve gelecekteki yatırımları hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. İlçelerin kalkınmasını ve gelişmesini çok önemsediklerini ileten Başkan Küpeli, “İnönü birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Kurtuluş Savaşı mücadelemizde önemli yere sahip bir ilçemiz. Bu güzide ilçemizin kalkınmasına nasıl katkıda bulunabileceğimizi değerlendirdik. Ayrıca, ilçenin sanayi ve ekonomik potansiyelini artırma yönünde neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ortak projelerin hayata geçirilmesi bu tür iş birlikleri hem bölgesel kalkınma hem de yerel ekonominin güçlenmesi açısından büyük bir önem taşıyor. Başkan Hamamcı’nın vizyonuyla, İnönü’nün potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ise ilçede çok sayıda sanayi tesisinin üretim yaptığını bunların sayısını artırmak için girişimlerde bulunduklarını aktardı. Bu doğrultuda Eskişehir OSB’nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ileten Hamamcı, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nadir Küpeli’yi ziyaret ederek, İnönü ilçemizin kalkınması ve gelişimi için yapılabilecekler üzerine kapsamlı bir istişarede bulunduk. Görüşmemiz son derece verimli geçti. İnönü Belediyesi ile Eskişehir OSB arasında iş birliğinin güçlenmesi için ortak projeler ve stratejiler geliştirme arzumuz var. Gelecek dönemde daha sık bir araya gelerek bu iş birliğini somut adımlarla destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.