İnfo Yatırım’dan şirket haberleri

İstanbul, 1 Ağustos (Hibya) – İnfo Yatırım’ın verilerine göre, ATLAS – VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Ağustos’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

İnfo Yatırım’dan şirket haberleri
Yayınlama: 01.08.2024
1
A+
A-

İnfo Yatırım'ın verilerine göre, ATLAS – VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Ağustos’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

AVPGY – Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'un aylık 3,3 milyon TL’ye 5 aylık kiraya verildiği açıklandı.

AVPGY – Mövenpick Living Çamlıvadi'ninAvrupa TEM İstanbul'un aylık 2,4 milyon TL’ye 5 aylık kiraya verildiği açıklandı.

AZTEK – 160 gün vadeli 200 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

BJKAS – Futbolccu Ante Rebic ile sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği açıklandı.

BIENY – Şirketin devam eden yatırımı Çine Üretim Tesisi kapsamında Aydın’daki iki parselden birine ÇED Olumlu, diğerine ise ÇED Olumlu Değildir kararı verilmesi sonrasında iki projenin birleştirildiği ve her iki parselin tek bir entegre üretim tesisi yapılması ve kapasite artırılmasına yönelik ÇED Olumlu Kararı verildiği açıklandı.

GEDIK – Şirketin Isparta’ya şube açılması için SPK’ya başvuru yaptığı açıklandı. HKTM – Şirketin, Aselsan’ın tedarikçi listesine girdiği açıklandı.

HDFGS – Şirketin Colendi Holdings’teki 1.000.000 adet D Grubu payının B Grubu paylara dönüştürülmesine karar verildiği açıklandı.

HATSN – Şirketin yurt dışında bir firma ile 15,6 milyon dolarlık Gemi Tamir Bakım ve Onarım sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

HURGZ – 10 milyon dolara kadar Yönetici Sorumluluk Sigortası’nın yenilendiği açıklandı.

LOGO – Şirket iştiraki Total Soft'un yüzde 20 ortağı olan Avramos Holding ile yeni bir sözleşme imzalandığı, Total Soft'un sermayesini temsil eden payların bir kısmını satın alma teklifi kapsamında Avramos Holding 2027 yılı sonuna kadar şirkete 15,1 milyon euro ödeme yapacağı açıklandı.

MGROS – Şirketin Bitlis Ahlat GES projesi ile ilgili ÇED olumlu kararı verildiği medyada yer aldı.

MANAS – Şirketin, İGDAŞ Doğalgaz Sayacı Alımı ihalesine katılım sağladığı ve 114,0 milyon TL’lik ihaleyi kazandığı açıklandı.

MAKIM – Yatırım Teşvik Belgesi’nin süresinin Ağustos 2026’ya uzatıldığı açıklandı.

MARBL – Şirketin kapasite artırıcı makine yatırımı kapsamında alınan makinelerin İtalya'dan yükleme işleminin gerçekleştiği, alınan makinelerin kurulacağı Afyon’da fabrika inşaatına başlandığı, Burdur’da bulunan maden ocağı mevcut üretim kapasitesinin artırılması için 1 adet kamyon ve 1 adet kepçe alımının tamamlandığı açıklandı.

INFO – Bursa Nilüfer irtibat bürosunun şube olarak tescil edildiği açıklandı.

KRSTL – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 400 milyon TL’den 900 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.

LILAK – JCR Eurasia tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notunun AA, Kısa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notunun J1+(tr), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Kurum Rating Notunun BB olarak belirlendiği açıklandı.

MIPAZ – Şirket unvanının Lydia Holding olarak değiştirildiği açıklandı.

MIPAZ – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 250 milyon TL’den 4 milyar TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.

MIPAZ – Şirket payları bugünden itibaren LYDHO kodu ile işlem görecek.

OBAMS – JCR Eurasia tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notunun A+(tr), Kısa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notunun J1+(tr), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Kurum Kredi Rating Notunun BB, Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Kurum Kredi Rating Notunun BB olarak belirlendiği açıklandı.

OYAKC – Şirketin Ankara Kahramankazan Kil Ocağı Kapasite Artışı ve Patlatma projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı medyada yer aldı.

OZYSR – Şirketin 560.000 euro tutarında bir yatırımla tel çekme makinası aldığı açıklandı.

RYSAS – JCR Avrasya tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notu’nun AA-(tr), not görünümünün Stabil olarak belirlendiği açıklandı.

SKYLP – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 60 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı.

SILVR – Şirketin üretim tesisleri için 1.000 kWe gücünde GES projesinin onaylandığı açıklandı.

TTKOM – Şirketin Sivas'ta yapmayı planladığı 2 GES projesi ile ilgili ÇED olumlu kararı verildiği medyada yer aldı.

TSPOR – Futbolcu Okay Yokuşlu ile 3 + 1 yıllık sözleşme imzalandığı, futbolcuya 3 yılda toplam 153,2 milyon TL garanti ücret ödeneceği açıklandı.

TTRAK – Şirketin 2024 yılı revize beklentileri aşağıdaki şekilde açıklandı.

İnfo Yatırım’dan şirket haberleri

TARKM – Şirketin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan yeni fabrika yatırımının temel atma töreninin Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.

TRILC – DMO tarafından açılan Tıbbi Beşeri İlaç alım ihalesi Diadol markası ile 13,4 milyon TL bedelle şirket uhdesinde kaldığı açıklandı.

YEOTK – Şirket ile Yazıcı Demir Çelik arasında anahtar teslimi GES hizmeti için 66 milyon dolar tutarında sözleşme imzalandığı açıklandı.

YONGA – Sinan Kaya tarafından 66.240 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

YKBNK – Bankanın 2024 yılı revize beklentileri aşağıdaki şekilde açıklandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.