INFINIA, yeni ürünü Marisonia’nın lansmanını Bodrum’da gerçekleştirilecek

Uydu altyapısından sensör teknolojilerine kadar geniş bilgi birikimini denizcilik sektörünün hizmetine sunan INFINIA, bu alanda karşılaşılan zorluklara çevre dostu ve yeni nesil teknolojik çözümler sunmayı hedefleyen yeni ürünü Marisonia’nın lansmanını yapacak.

INFINIA, yeni ürünü Marisonia’nın lansmanını Bodrum’da gerçekleştirilecek
Yayınlama: 22.05.2024
2
A+
A-

Suda yaşayan organizmaların su ile temas eden yüzeylere yapışmasını önlemek için ultrasonik dalgaları kullanan Yeni Nesil Ultrasonik Tekne Altı Kirlenme Önleyici Sistemi Marisonia, denizcilik alanında önemli bir fark yaratacak. Türkiye’de ilk kez üretilerek uluslararası sahada dikkatleri üzerine çeken Marisonia’nın tanıtımı Bodrum Marina’da yapılacak.  Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) Kış Trofesi 7. Ayak Ödül Töreni’nin hemen öncesinde Bodrum Marina Yacht Club’ta gerçekleşecek olan lansmanda INFINIA kurucu ortaklarından Kadem Berker Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bilecen katılımcılara Marisonia hakkında bilgi verecek. 

Marisonia nedir?

Marisonia, gemi gövdelerinde biyolojik kirlenmeyi önlemek için özel olarak tasarlanmış bir ultrasonik antifouling sistemidir. Sürekli ultrasonik dalgalar yayarak çalışan sistem bu yolla gövde üzerinde insanlar ve deniz canlıları tarafından algılanamayan titreşimler oluşturuyor. Bu titreşimler, teknelerin biyolojik kirlenme sürecinin ilk aşaması olan alg oluşumunu etkili bir şekilde önlüyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.