Ağıralioğlu, Konya’da sanayicilerle bir araya geldi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Konya’nın Beyşehir ilçesinde sanayicilerle bir araya geldi. Ağıralioğlu, üretim, istihdam ve savunma sanayisinin ekonomiye katkısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu, Konya’nın Beyşehir ilçesinde gerçekleştirdiği program kapsamında sanayicilerle bir araya geldi.
Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Beyşehir programı kapsamında üretim, istihdam ve savunma sanayisine katkı sunan sanayicilerle görüştüğünü belirtti.
Üretim yapan, yatırım gerçekleştiren ve istihdam sağlayan güçlü bir sanayinin güçlü ekonominin temeli olduğunu ifade eden Ağıralioğlu, sanayinin gelişmesi ve üretimin artmasıyla ekonomik büyümenin de güçleneceğini kaydetti.
EKONOMİ GAZETESİ
