Securitas Türkiye, 20. Kuruluş Yılını Anıtkabir Ziyaretiyle Kutladı

Güvenlik sektörünün önde gelen şirketlerinden Securitas Türkiye, kuruluşunun 20’nci yılını Anıtkabir’de düzenlenen anlamlı bir törenle kutladı. Şirket yönetimi, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkarak mozoleye çelenk sundu ve saygı duruşunda bulundu.

Securitas Türkiye, 20. Kuruluş Yılını Anıtkabir Ziyaretiyle Kutladı
Yayınlama: 23.07.2026
A+
A-

Türkiye genelinde yaklaşık 20 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Securitas Türkiye, 20’nci kuruluş yıl dönümü kapsamında başkent Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti. Törene Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu ile Ülke Başkan Yardımcısı Memet Hanlıoğlu başta olmak üzere şirket yöneticileri katıldı.

Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine ulaşan heyet, burada çelenk sunduktan sonra saygı duruşunda bulundu. Resmî törenin ardından Misak-ı Millî Kulesi’ne geçen heyet adına Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Atatürk’ün vizyonuna vurgu

Özel Defter’e yazdığı mesajda Cumhuriyetin temel değerlerine bağlılıklarını ifade eden Kösereisoğlu, Atatürk’ün çalışma anlayışını ve engelleri aşmaya yönelik yaklaşımını şirket kültürünün önemli bir parçası olarak benimsediklerini belirtti.

Kösereisoğlu, yaklaşık çeyrek asra yaklaşan faaliyet sürecinde karşılaşılan zorlukların Atatürk’ün gösterdiği vizyon doğrultusunda aşıldığını ifade ederek, şirketin ülkeye hizmet etme anlayışını aynı kararlılıkla sürdürdüğünü kaydetti.

“Sürdürülebilir güven ortamı oluşturmaya devam edeceğiz”

Mesajında, bugün Türkiye genelinde 20 bin çalışanıyla büyük bir aile haline geldiklerini vurgulayan Kösereisoğlu, güvenlik hizmetlerinin yalnızca fiziki korumadan ibaret olmadığını, toplumun huzur ve güven içinde yaşamına katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Şirketin temel hedefinin sürdürülebilir güven anlayışını güçlendirmek olduğunu belirten Kösereisoğlu, Securitas Türkiye’nin insanların en değerli varlıklarını korumaya ve yaşam alanlarında güven ortamını desteklemeye devam edeceğini ifade etti.

20 yıllık yolculuk

Yaklaşık 20 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Securitas Türkiye, kamu kurumlarından sanayi tesislerine, ticari işletmelerden kritik altyapılara kadar birçok alanda güvenlik hizmeti sunuyor. Yaklaşık 20 bin çalışanıyla sektörün en büyük istihdam sağlayan şirketleri arasında yer alan firma, teknolojik güvenlik çözümleri ile insan odaklı güvenlik hizmetlerini bir arada sunmayı sürdürüyor.

20’nci kuruluş yıl dönümünü Anıtkabir ziyaretiyle taçlandıran şirket, Cumhuriyetin değerlerine bağlılığını ve Türkiye’deki uzun vadeli faaliyetlerini sembolik bir törenle bir kez daha vurgulamış oldu.

 

Kaynak: Ekonomi Gündemi Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.