İmamoğlu’ndan Güngören Belediye Başkanı Demir’e ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez aynı göreve seçilen Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’i makamında tebrik etti.

İmamoğlu’ndan Güngören Belediye Başkanı Demir’e ziyaret
Yayınlama: 31.05.2024
3
A+
A-

İmamoğlu, Güngören'in önemli bir ilçe olduğuna değinerek, “Aslında çok merkezi konumda. Ama çok geçmişten bu yana gelen, şehirleşmeyle ilgili birtakım sorunlarının var olduğunu bildiğimiz bir yer. Her ilçede yaptığımız gibi, burada da inşallah 2 saate yakın, ekip arkadaşlarımızla birlikte, Başkanımız ve kadrosuyla çalışmalar yapacağız. Kendilerinin düşüncelerini alacağız. Ve daha sonra yine ekipler arasındaki çalışma grupları, kendi iç çalışmalarını sürdürecekler. Bütün bunları da haziran sonuna kadar toparlamak arzusundayız. Aslında butik bir ilçe. Baktığımızda şehrin göbeğinde.” dedi.

Güngören Belediye Başkanı Demir de İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “Nezaket ziyaretiniz için öncelikle teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmanızı tebrik ediyorum. İnşallah yeni dönemde de beraberce, yatırımlarla, hizmetlerle vatandaşlarımızın beklentilerine yönelik işleri beraberce yürütürüz.” sözleriyle dile getirdi.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Demir, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Güngören’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.