İmamoğlu’ndan Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dördüncü kez aynı göreve seçilen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu ziyaret etti.

İmamoğlu’ndan Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya ziyaret
Yayınlama: 31.05.2024
2
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  İmamoğlu, dördüncü kez aynı göreve seçilen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Göksu’nun İstanbul'un deneyimli belediye başkanlarından biri olduğunu belirten İmamoğlu, “İstanbul'da yeni belediye başkanlarımız var, deneyimli belediye başkanlarımız var. Her farklı bakışın da güçlü tarafları var, özel tarafları var. Bugün Esenler'in önümüzdeki 5 yılını konuşurken, aynı zamanda niyetimiz aslında ilçelerle birlikte İstanbul'un da büyükşehir belediyesi olarak, önümüzdeki 5 yıllık stratejik planını birlikte yazabilmek, birlikte organize edebilmek.” diye konuştu.

İmamoğlu, her ilçede, ilgili bürokratlar eşliğinde toplantılar yaptıklarını aktararak, “Çok da verimli, çok da paylaşımcı geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyum. İstanbul'umuz, çok çok önemli. Yaşamın kalbi bütün Türkiye için. Atacağımız her iyi adım şehircilik adına, iletişim adına, müzakere adına, istişare adına Türkiye'de örnek olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Göksu da İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “İstanbul’un yükü ağır. Bu yükü hep beraber taşıyacağız İstanbul, Esenler özelinde. Ortak çözümlerimiz ortaya koyacağız hep beraber. İstanbul'da bize emaneti tevdi eden insanlara görevimizi yapacağız.” sözleriyle dile getirdi.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Göksu, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Esenler’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.