İmamoğlu’ndan Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu’na ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez aynı göreve seçilen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu makamında tebrik etti.

İmamoğlu’ndan Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu’na ziyaret
Yayınlama: 10.06.2024
3
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. 

İmamoğlu, İstanbul'un 5 yılının hep birlikte daha iyi geçmiş olacağını kaydederek, ''Bu kapsamda Başakşehir, hem bölge itibariyle hem mevcut konumu açısından da İstanbul'umuzun önemli ilçelerinden bir tanesi. İş birliği içerisinde, dayanışma ve paylaşım içerisinde bir dönem olmasını diliyoruz.” diye konuştu.  

“Tahmin ediyorum, 36. ilçesiniz gezdiğim şu ana kadar.” diyen İmamoğlu, “Her birinden çok güzel, çok değerli öneriler aldık. Bu hafta bitiriyoruz. İnşallah İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarihinde ilk kez, ilçelerden topladığımız bilgilerle, 5 yıllık stratejik planı hazırlamış olacağız. Bu manada sizin bize anlatacaklarınız, yapacağınız sunum değerli.” ifadelerini kullandı. 

Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu da İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “Yeni dönem, sizlere de ekibinize de hayırlı olsun. İyi hizmetler nasip olsun. İnşallah ülkemiz için de kurumlarımız için de güzel hizmetler nasip olsun. Yeni döneminizde de İstanbul'a, Başakşehir'e hizmetlerinizi bekliyoruz. ” sözleriyle dile getirdi. 

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Kartoğlu, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Başakşehir’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.