İmamoğlu: İş birliği içerisinde olmamız şart

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti.

İmamoğlu: İş birliği içerisinde olmamız şart
Yayınlama: 14.05.2024
0
A+
A-

İmamoğlu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu, ikinci döneme başlarken, büyük ekibiyle katılarak, 39 ilçede de bunu yaparak, gelecek 5 yılın stratejik altlığını oluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, ''Bu altlık ne bir ilçenin kendi başına ne de büyükşehirin kendi başına yapmasıyla olması mümkün değil. İş birliği içerisinde olması şart. Aslında kanun da bize böyle bir yol gösteriyor. Bizim kendi kişisel vicdanımız ve usulümüz de böyle bir yol gösteriyor.” dedi.

İmamoğlu ve ekibine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Turan da “İstanbul'un, metropolün en önemli ilçelerinden bir tanesi Fatih. Büyükşehir Belediyemizi de barındıran ilçe burası. 5 yıl içerisinde, halkın önümüze çizdiği harita, iş birliği ve diyalog içerisinde, İstanbul merkez ilçesi olarak da geçmiş dönemde olduğu gibi, diyalog yoluyla, İstanbul'umuzun ve Fatih’imizin, merkez ilçe olarak bekleyen sorularını diyalog yoluyla, iş birliği içinde çözmektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Turan, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Fatih’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.