İmamoğlu: İlçelerdeki her en başarılı 5 yıl İstanbul’un en başarılı beş yılı demektir

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü makamında tebrik etti.

İmamoğlu: İlçelerdeki her en başarılı 5 yıl İstanbul’un en başarılı beş yılı demektir
Yayınlama: 03.06.2024
3
A+
A-

Kendilerinden önceki dönemde Büyükçekmece’nin ihmal edildiğinin altını çizen İmamoğlu, “Yerin altını kazdıkça, ne kadar yalnız bırakıldığını da gördük son 5 yılda. Ama güzel altyapı hizmetlerimiz oldu. Büyükçekmece’yi güzelleştiren çok değerli hizmetlerimiz oldu. Diliyor ve istiyorum ki, önümüzdeki 5 yıl, Dayın Doktor Hasan Akgün'ün belediyecilik yaşamındaki en başarılı beş yıl olsun. İlçelerdeki her en başarılı 5 yıl, İstanbul’un en başarılı beş yılı demektir” diye konuştu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün de İmamoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Daha çok büyük işler yapacağımıza inancımız tamdır. Büyükçekmece'de, ben ve ekibim, 25 yıl ama 5 yılda sizin döneminizde ama Meclis’in ambargosu altında, 30 yıllık bir ambargo altında çalışmış belediye başkanıyım ara vermeden” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Akgün, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Büyükçekmece’nin sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.