İmamoğlu: Beşiktaş’ta çok değerli bir 5 yılı ortaya koyduk

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci kez aynı göreve seçilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı makamında tebrik etti.

İmamoğlu: Beşiktaş’ta çok değerli bir 5 yılı ortaya koyduk
Yayınlama: 28.05.2024
3
A+
A-

İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a tebrik ziyaretinde bulundu.  Ziyaret sırasında kendilerinden önceki dönemde, İstanbul’un bazı ilçelerinin ihmal edildiğini ve görmezden gelindiğini belirten İmamoğlu, “Sel ve su baskınından tutun, yolların iyileştirilmesine, meydanlarından tutun parklarının geliştirilmesine ve ulaşımla ilgili, özellikle metro atılımımızın da önemli noktalarından birisi olan Beşiktaş'ta çok değerli bir 5 yılı ortaya koyduk.” şeklinde konuştu. 

“Tabiri caizse, alacaklı olan bir kısım ilçelerimizin alacağını büyükşehir belediyesi nezdinde büyük bir gayretle dengelemeye gayret ettik.” diyen İmamoğlu, şunları söyledi: 

“Hep söylüyorum; bunu yaparken, 39 ilçemizin hiçbirisini de ihmal etmeden yaptık. Bugün yine, yeni bir 5 yıla Rıza Başkanımızla birlikte hizmet edeceğimiz ikinci dönemimize girerken, 39 ilçemizi geziyoruz. Birlikte stratejik planımız var. Ama İstanbul'da en hazırlıklı olduğumuz ilçelerden birisi. Biz, ikinci 5 yılda da ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Ve birlikte, yine çok değerli işlerimize, İstanbul adına imza atmaya devam edeceğiz.”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da İmamoplu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: 

“Sizi burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Beşiktaş'ın sizin açınızdan ne kadar özel bir yer olduğunu hep hissettirdiniz bize süreç boyunca. En son mitingi de Beşiktaş’ta yaptınız. Biz, bunun bir totem olduğunu düşünüyoruz. Beşiktaş da en son seçimlerde, İstanbul'da en yüksek oranda desteği sağlamayı başardı.”

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Akpolat, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Beşiktaş’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.