İmamoğlu: Bayrampaşa arzu ettiğimiz seviyeye ulaşacak, istanbul da bundan faydalanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’yu makamında tebrik etti.

İmamoğlu: Bayrampaşa arzu ettiğimiz seviyeye ulaşacak, istanbul da bundan faydalanacak
Yayınlama: 20.05.2024
0
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’yu makamında tebrik etti. Bayrampaşa’nın değerinin hak ettiği ölçüde hissedilmediğini belirten İmamoğlu, “İnşallah hem Bayrampaşa arzu ettiğimiz seviyeye ulaşacak hem de İstanbul'umuz da bundan etkili şekilde faydalanacak” dedi.

Mutlu ile bir araya gelmekten hem mutluluk hem de gurur duyduğunu belirten İmamoğlu, “Çok değerli yol arkadaşımızın Bayrampaşa'da Belediye Başkanı olması, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bayrampaşa, İstanbul'umuzun çok merkez noktasında bir ilçemiz. Aslında hak ettiği ölçüde belki de hissedilmiyor değeri noktasında. Bu konuda bugüne kadar, Bayrampaşa'yla ilgili bazı özenli adımlarımız oldu. Ama bunları bu dönemde çok daha yukarıya taşımak ve Hasan Başkanımızla, yol arkadaşlarıyla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, bürokrasideki yol arkadaşlarıyla özenli, uyumlu, hassas bir dönemi hep birlikte var edeceğiz. Ve inşallah hem Bayrampaşa arzu ettiğimiz seviyeye ulaşacak hem de İstanbul'umuz da bundan etkili şekilde faydalanacak” ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu, Bayrampaşa'nın çok özel konumları olduğuna dikkat çekerek, “Barındırdığı, Türkiye'nin özeti gibi, her yöreden insanın bir arada, çok mutlu ve uyumlu olduğunu gördüğüm, çok keyifle takip ettiğim bir nokta. Gerçekten küçük dokunuşlarla, çok özenli bir pozisyona evrileceğini şimdiden hissedebiliyorum. Değerini hissettireceğimiz ilçelerimizden bir tanesi olacak. Yolu açık olsun Başkanım, sizlerin ve ekibinizin. İnşallah bugün başlangıç yapacağımız güzel bir toplantımız sonrasında, bizim de iyi bir, özenli bir yol haritamız oluşacak ve güçlü bir yolculuğumuzu hep beraber yönetiyor olacağız” diye kİmamoğlu: Bayrampaşa arzu ettiğimiz seviyeye ulaşacak, istanbul da bundan faydalanacak

onuştu.

 

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Mutlu, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Bayrampaşa’nın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.