İETT, Alibeyköy Transfer Merkezini hizmete aldı

İstanbul’da toplu ulaşımı daha konforlu ve hızlı hale getirmek için çalışmalarını hızlandıran İETT, Alibeyköy Transfer Merkezini hizmete aldı.

İETT, Alibeyköy Transfer Merkezini hizmete aldı
Yayınlama: 07.08.2024
0
A+
A-

Metro, Tramvay ve İETT araçlarının birleşim noktası Alibeyköy Transfer Merkezi’ne gelen İstanbullular, İETT’nin şehrin birçok farklı merkezine düzenlediği seferlere hızlı ve ücretsiz aktarma yapabilecek.

İETT, her seferinde daha iyiye hedefiyle, toplu ulaşımda sefer sıklığını ve yolcu konforunu artırmak gayesiyle yeni çalışmalarını hayata geçiriyor. İETT, bu doğrultuda şehrin farklı noktalarına birçok yeni sefer konulan Alibeyköy Transfer Merkezi’ni hizmete açtı.

İstanbulluların; Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Bayrampaşa ilçelerinden Alibeyköy Transfer Merkezi’ne hızlı ve kolay ulaşımları için TM kodu ile günde 131 adet otobüsle 2 bin 370 farklı sefer düzenlenmeye başlandı.

Alibeyköy Transfer Merkezi’ne gelen İstanbulların; Bakırköy – Beşiktaş – Şişli – Beyoğlu Taksim – Yenikapı – Mecidiyeköy – Levent – Vezneciler – Kazlıçeşme – Esenler Otogarı ve Hacıosman Metro Durağı gibi şehrin birçok farklı noktasına hızlı ve konforlu ulaşımın sağlanması için de İETT tarafından 50 kod numaralı 193 adet otobüsle günde 2 bin 713 farklı sefer gerçekleştirilmeye başlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren İETT Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Yusuf Limon, “Pek çok mahallelerden merkezi noktalara ulaşmak için hem çok fazla zaman harcanıyordu hem de çift bilet ödeniyordu. Alibeyköy Transfer Merkezi’nde uyguladığımız ücretsiz entegrasyonla birlikte, bu bölgedeki tüm mahallelerden 20’ye yakın merkezi noktaya tek biletle ulaşma imkanı sağlamış olduk” dedi.

Alibeyköy Transfer Merkezi’ne İETT araçları ve tramvay ile gelen İstanbullular, İETT’nin buradan hareket eden tüm araçlarına ücretsiz aktarma da yapabilecekler. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.