IDF: Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandı

Jerusalem, 31 Temmuz (Hibya) – İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandığını ve içlerinden bin 850 kişinin Filistin İslami Hareketi ile bağlantılı olduğunu açıkladı.

IDF: Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandı
Yayınlama: 31.07.2024
1
A+
A-

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 4 bin 400 aranan kişi tutuklandığını ve içlerinden bin 850 kişinin Filistin İslami Hareketi ile bağlantılı olduğunu açıkladı.

IDF, gerçekleştirilen saldırılar hakkında şu açıklamayı yaptı:

“IDF birlikleri bu gece Binjamin Tugayı'na bağlı Attara köyünde operasyon gerçekleştirdi ve 7 Ocak'ta Britanya Polisi kavşağında, Amar Mansour ve Dr. Lara Tanus'un hayatını kaybetmesine neden olan saldırıyı gerçekleştiren, Morid Da'adhia'nın evini yok etti. Operasyon sırasında Batı Şeria genelinde, silah üretimi için kullanılan bir tezgah ve üç silah ele geçirildi. Ayrıca, saldırıya katılan diğer teröristlerin evleri için yıkım emirleri verildi. Bu hafta boyunca, güvenlik güçleri Burqa'da ve Deheisha'da aranan yaklaşık 40 kişiyi tutuklamak için iki operasyon gerçekleştirdi, silahlar ele geçirildi ve birçok şüpheli sorgulandı.”

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.