İçişleri Bakanı Yerlikaya, Yozgat’ta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yozgat programı kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Yozgat’ta
Yayınlama: 03.08.2024
1
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ile bir araya geldiklerini belirterek, Altuntaş’a nazik ev sahipliği için teşekkür etti.

Yozgat’ta AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı’na katılan Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aziz millete, cennet vatana hizmet etmek için yola çıkan AK Parti’nin, milletten her daim büyük destek gördüğünü söyledi.

Bakan Yerlikaya, partinin iktidara geldiği günden itibaren yepyeni bir döneme imza attığını ifade ederek, şunları dile getirdi:

“22 yıllık AK Parti döneminde Yozgat’ımıza yapılan yatırım tutarı 124,5 milyar lirayı aştı. Yeter ki bir olalım, iri olalım ve diri olalım. Yeter ki kardeşliğimizden, milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeyelim. Yeter ki aşkla, inançla ve gayretle çalışalım.”

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve MHP üyeleriyle bir araya geldiklerine değinen Yerlikaya, Irgatoğlu’na nazik ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.