İBB Şehir Tiyatroları sanatçısı Yağmur Damcıoğlu Namak’a ödül

“25. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri” İstanbul Mustafa Kemal Merkezi Attila İlhan Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerine takdim edildi.

İBB Şehir Tiyatroları sanatçısı Yağmur Damcıoğlu Namak’a ödül
Yayınlama: 05.06.2024
3
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Yağmur Damcıoğlu Namak, Fosforlu Cevriye oyunundaki başarılı performansıyla “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri”nde “Tiyatro Komedi, Kara Komedi, Müzikli Oyun Ya Da Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Şehir Tiyatroları oyuncuları “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri”nde 7 dalda aday oldular.

Adaylıklar şöyle:

“Selen Nur Sarıyar, Cadı Kazanı oyunundaki rolüyle “Tiyatro Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Adayı”

Nevzat Sinan Taştan, Savaş ve Barış oyunundaki rolüyle “Tiyatro Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Adayı”

Gün Koper, Uçurtmanın Kuyruğu oyunundaki rolüyle “Tiyatro Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Adayı”

Binnur Şerbetçioğlu ve Yağmur Damcıoğlu Namak, Fosforlu Cevriye oyunundaki rolleriyle “Tiyatro Komedi, Kara Komedi, Müzikli Oyun Ya Da Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Adayı”

Besim Demirkıran, Fosforlu Cevriye oyunundaki rolüyle “Tiyatro Komedi, Kara Komedi, Müzikli Oyun Ya Da Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Adayı”

Irmak Örnek, Fosforlu Cevriye oyunundaki rolüyle “Tiyatro Komedi, Kara Komedi, Müzikli Oyun Ya Da Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Adayı”

Murat Garipağaoğlu, Tartuffe oyunundaki rolüyle “Tiyatro Komedi, Kara Komedi, Müzikli Oyun Ya Da Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Adayı””
 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.