İBB İstanbul Vakfı’nın Kurban Bağışı Kampanyası devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Vakfı aracılığıyla bu yıl da kurban bağışında bulunmak isteyen İstanbullularla ihtiyaç sahiplerini bir araya getiriyor. İBB İstanbul Vakfı’nın düzenlediği Kurban Bağışı Kampanyası’na bul yıl, 20 gün içinde 22 milyon TL tutarında bağış yapıldı.

İBB İstanbul Vakfı’nın Kurban Bağışı Kampanyası devam ediyor
Yayınlama: 07.06.2024
1
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına özenle ulaştırmaya bu yıl da devam ettiklerini belirterek, ''Son 4 yılda 800 bin aileye ulaştık.” dedi. 

İstanbul Vakfı ilgili sayfasında, her yapılan bağışın miktarı ve bağışçı sayısı şeffaf şekilde yayımlanıyor. Bu yıl belirlenen bir hisse bedeli ise 14 bin TL olarak belirlendi. 

Kesimler, her yıl olduğu gibi TSE onaylı helal kesim belgesine sahip firma tarafından gerçekleştirilirken kurban kesim işleminden sonraki 1 hafta içerisinde kurban etleri konserve haline getirilecek. 18 ay kullanma süresi olan konservelerin dağıtımı, İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak. Bütün kesimler yine her yıl olduğu gibi Noter gözetiminde, veteriner denetiminden geçerek, din görevlisi eşliğinde bağışçıların her birinin adının okunması suretiyle kamera kaydına alınarak gerçekleşecek. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.