Hepsiburada, Premium’a özel “İlk 4 Ay Bizden” kampanyasını başlattı

Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’a geçen kullanıcılara “İlk 4 Ay Bizden” kampanyasını duyurdu. Premium’a geçen kullanıcıların 4 aylık üyelik ücreti Hepsipara’ya dönüşecek.

Hepsiburada, Premium’a özel “İlk 4 Ay Bizden” kampanyasını başlattı
Yayınlama: 03.07.2024
5
A+
A-

Hepsiburada'nın tüm alışverişlerde kargo bedava, üyelik boyunca hediye BluTV üyeliği ve tüm alışverişlerden yüzde 3 kazanç gibi daha birçok avantaj sunduğu sadakat programı Hepsiburada Premium’un yeni kampanyası duyuruldu. Aylık 39,90 TL olan Premium’a geçen kullanıcılar, yapacakları ilk alışverişte o ayın üyelik ücretini Hepsipara olarak kazanacaklar.

Kargo bedava, hediye BluTV üyeliği ve alışverişlerden yüzde 3 kazancın yanı sıra ücretsiz randevulu teslimat, ücretsiz kapında iade, Petrol Ofisi’nde 5 kat puan kazanımı, Enterprise araç kiralamada yüzde 35 indirim gibi fırsatlar da Premium’luları bekliyor.

“İlk 4 Ay Bizden” kampanyasıyla da Premium’a yeni geçen kullanıcılar 4 aylık üyelik ücretini Hepsipara olarak Hepsiburada alışverişlerinde kullanabilecek.

Hepsiburada’dan ayda ortalama 4 sipariş veren Premium’lu bir kullanıcı 179,60 TL kargo tasarrufu, 79,08 TL Hepsipara kazancı, 179,90 TL değerinde hediye BluTV üyeliği ve 4 Premium kampanyasından 105 TL tasarruf edebiliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.