Hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Güdük anıldı

Saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, İlkay Akkaya konseri ile anıldı.

Hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Güdük anıldı
Yayınlama: 04.06.2024
1
A+
A-

Saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, İlkay Akkaya Konseri ile anıldı. Merkez Park Amfi Tiyatro’daki anma etkinliğine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Samet Güdük’ün ailesi, sevenleri ve Adanalılar katıldı.

Samet Güdük’ün katledilmesinin sıradan bir cinayet olmadığını ve her yönüyle aydınlatılmasını beklediklerini ifade eden Başkan Karalar, olayla ilgili elde ettikleri yeni bilgileri yetkililere iletmeye devam ettiklerini belirtti. Karalar, bu sürecin devam ettiğini fakat henüz bir sonuca ulaşılamadığını ama saldırının gerçek nedenleriyle birlikte aydınlatılması için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da Samet Güdük’ü iyilikseverliği, umudu, direnci ve çalışkanlığı ile hatırlayacaklarını kaydederek, ona olan özlemlerinin hep artığını vurguladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.