Hatay’da mezarlık içinde ulaşım golf araçlarıyla sağlandı

Hatay, 16 Haziran (Hibya) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca vatandaşların bayram yorgunluğu yaşamaması ve mutlu, huzurlu bir bayram geçirilmesi için nöbetçi birimleriyle il genelinde çalışmalar yürütüyor.

Hatay’da mezarlık içinde ulaşım golf araçlarıyla sağlandı
Yayınlama: 16.06.2024
1
A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca vatandaşların bayram yorgunluğu yaşamaması ve mutlu, huzurlu bir bayram geçirilmesi için nöbetçi birimleriyle il genelinde çalışmalar yürütüyor.

Büyükşehir çalışanları yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara girişlerde kurulan stantlarda çiçek dağıtımı yaparken, çiçeklerin mezarlara ekilmesi için de yardımcı oldu.

Çiçek dağıtımı büyükşehir belediyesi tarafından Narlıca Deprem Şehitliği, Antakya Asri Mezarlığı, Kırıkhan Asri Mezarlığı ve İskenderun’daki Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarında yapıldı.

Mezarlıklar içerisindeki adalar arasında ulaşım HBB’nin elektrikli golf araçlarıyla sağlanırken vatandaşlar görevli personellere teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Yetkililer bayram tatili boyunca görevde olduklarının altını çizerek bayram süresince sarı otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ayrıca Antakya genelinde bulunan mezarlıklara oluşturulan ring hatlarının da ücretsiz hizmet vereceğini yinelediler.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.