Hatay Büyükşehir’den okul servislerine denetim

Hatay, 11 Eylül (Hibya) – Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenliğini sağlamak için şehir genelinde okul servis araçlarını kapsamlı bir şekilde denetliyor.

Hatay Büyükşehir’den okul servislerine denetim
Yayınlama: 11.09.2024
0
A+
A-

HBB Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerince öğrenci taşımacılığının standartlara uygun olmasını ve olası güvenlik risklerini minimize etmek amacıyla okul servis araçlarının resmi belgelerini ve teknik donanımlarını titizlikle kontrol ediliyor.

Denetimler çerçevesinde servis araçlarının rehber personel bilgileri, güzergâh belgesi, ruhsat, sigorta, periyodik muayene belgeleri ile klima, emniyet kemerleri, araç içi güvenlik donanımları detaylı bir şekilde incelenirken araçların konfor, hijyen ve güvenlik standartlarına uygunluğu da değerlendiriliyor.

Hatay'da eğitim döneminin sorunsuz geçmesini için denetimlerini titizlikle sürdürmeye devam edeceklerini aktaran Büyükşehir yetkilileri, vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşması durumunda ise ALO 153 hattından ve HBB’nin sosyal medya hesaplarından şikayetlerini iletebileceklerini hatırlattı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.