Harris: “Milyarderler üzerlerine düşeni ödemeli”

Washington, 26 Eylül (Hibya) – ABD’de Demokratların başkan adayı Kamala Harris, Perşembe günü erken saatlerde MSNBC’den Stephanie Ruhle ile yaptığı canlı röportajda ”Başarıya ulaşan kimseye kızmıyorum ama herkes payına düşeni ödemeli.” diye konuştu.

Harris: “Milyarderler üzerlerine düşeni ödemeli”
Yayınlama: 26.09.2024
1
A+
A-

Bu, başkan yardımcısı Harris'in  geçen yaz Demokratların başkan adayı olmasından bu yana ikinci kez bir TV programında soruları cevaplaması oldu.

Bu kez ekonomiye ve Harris'in Trump'ın vergi reformunun sonunu nasıl takip edeceğine odaklanıldı.

Ruhle, röportaj sırasında “muhtemelen seçmenlerin çoğunun hala Donald Trump'ın ekonomiyi yönetmek için daha iyi olduğunu düşündüğünü” belirtti. Ancak Harris, kendisinin çoğu Amerikalının mücadeleleriyle çok daha yakın bir geçmişe sahip olduğunu dile getirdi.

Kamala Harris “McDonald's'ta çalışmaktan bahsetmemin bir nedeni de, ülkemizde McDonald's'ta çalışan ve bir aile kurmaya çalışan insanlar olması. Ben orada öğrenciyken çalıştım. Orada çalışan bir çocuktum” diyerek bazı ailelerin bu gelire dayanarak “aile kurmaya ve kira ödemeye çalıştığını” söyledi ve “Sanırım benimle rakibim arasındaki farkın bir kısmı, Amerikan halkının ihtiyaçlarına ilişkin bakış açımızı ve bu ihtiyaçları karşılama sorumluluğumuzun ne olduğunu içeriyor” diye ekledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.