Haliliye kırsalındaki üstyapı hizmetleri

Şanlıurfa, 4 Temmuz (Hibya) – Haliliye Belediyesi’nin kırsal mahallelerde uyguladığı üstyapıyı iyileştirmeye yönelik hizmetler vatandaşlardan takdir görüyor.

Haliliye kırsalındaki üstyapı hizmetleri
Yayınlama: 04.07.2024
2
A+
A-

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarını devam ettiriyor. 

İlçede daha konforlu yolların hizmete sunulması amacıyla yapılan yatırımların ardından 32 merkez mahallede sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor.

Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, 138 kırsal mahalledeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Ekiplerin çalışmasıyla kırsalda devam eden stabilize yol çalışmasının kapsamı her geçen gün genişletilirken, Köse Mahallesine bağlı sokaklarda çalışmalar tamamlanıyor.

Ulaşımı büyük ölçüde rahatlatan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Köse Mahalle sakinleri, kışın yolların çamurlu ve tozlu olduğunu ifade etti. Yeni yollar ile ulaşımın kolaylaştığını belirten vatandaşlar, hizmetleri için Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.