Gürsu Belediyesi, Eurodesk Ödülleri 2024 Proje Kataloğu’nda yer aldı

Gürsu Belediyesi Avrupa Gençlik Bilgilendirme Ağı olan EURODESK’in Genel Merkezi Brüksel’deki Avrupa Komisyonu tarafından açılan Eurodesk Ödülleri 2024 Proje Kataloğu’nda yer almayı başardı.

Gürsu Belediyesi, Eurodesk Ödülleri 2024 Proje Kataloğu’nda yer aldı
Yayınlama: 05.08.2024
1
A+
A-

Gürsu Belediyesi Avrupa Gençlik Bilgilendirme Ağı olan EURODESK’in Genel Merkezi Brüksel’deki Avrupa Komisyonu tarafından açılan Eurodesk Ödülleri 2024 Proje Kataloğu’nda en başarılı projelere imzasını atarak yer almayı başardı.

Merkezi Brüksel’de olan Avrupa Komisyonu’nun her sene açılan EuroDesk Ödülleri Kataloğu’nda Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası “En İyi ve Örnek ” projeler arasında gösterildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlik akredite başvurumuzu da yaptığımız EuroDesk Temas Noktamız ile Türkiye’de bir markayız. Hali hazırda Avrupa Dayanışma Programı ESC Uluslararası Gönüllülük projelerinde akredite sahibiyiz. Yani gençlerin gönüllü şekilde tüm ihtiyaçlarını karşılayarak sınırları aşan eğitim ve fırsatlara ulaşmasına elçiyiz. Ar-Ge Müdürlüğümüz bünyesindeki EuroDesk birimimiz 2018 yılından bu yana 10 binden fazla gence ulaştı.” dedi.

Türkiye’de 15 yıldır var olan Eurodesk Temas Noktası dünya genelinde 37 farklı ülkede 3 bin adet noktada bulunuyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.