Görgün: Yaralarımızı birlikte sarıyor, umutlarımızı birlikte inşa ediyoruz

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, TUSAŞ Elini Uzat Derneği tarafından inşa edilen Hatay Serdar Demir Çocuk Evleri’nin depremzede çocuklara güvenli, sevgi dolu bir yuva olacağını bildirdi.

Görgün: Yaralarımızı birlikte sarıyor, umutlarımızı birlikte inşa ediyoruz
Yayınlama: 17.09.2024
2
A+
A-

Görgün 6 Şubat depremlerinden sonra yaraların birlikte sarıldığına dikkat çekerek, “6 Şubat 2023'te yaşadığımız büyük deprem, sadece binalarımızı değil, yüreklerimizi de derinden sarstı. Kaybettiğimiz canlarımızın acısı hala taze, ama milletçe kenetlenerek yeniden ayağa kalkıyoruz.” dedi.

Savunma sanayiinin ilk andan itibaren milletin yanında olduğunu söyleyen Savunma Sanayii Başkanı Görgün, şunları dile getirdi:

“Çok özel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz: TUSAŞ Elini Uzat Derneği tarafından inşa edilen Hatay Serdar Demir Çocuk Evleri, depremzede çocuklarımıza güvenli, sevgi dolu bir yuva olacak ve umutlarını yeşertecek bir sıcaklık sunacak. Bu felaketin izlerini silmek, yavrularımıza yeniden hayal kurabilecekleri bir gelecek sunmak hepimizin sorumluluğu. Yaralarımızı birlikte sarıyor, çocuklarımız için daha güzel bir gelecek birlikte inşa ediyoruz. “

“Yapılan her yatırım, yalnızca bugünü değil, yarınlarımızı da inşa ediyor.” açıklamasını yapan Görgün, “Bu vesileyle, projemizin hayata geçmesinde desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş başta olmak üzere, proje ortaklarımız olan TUSAŞ, ASELSAN, ROKETSAN, HAVELSAN, STM ve TEI’ye ve kıymetli çalışanlarına katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.