Görgün: Defense News Top 100’deki bu yükselişi sürdürülebilir kılmak için çalışacağız

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Defense News Top 100’de 5 şirket, ilk 50’de ise 2 şirket ile zirve yolculuğunun devam ettiğini belirtti.

Görgün: Defense News Top 100’deki bu yükselişi sürdürülebilir kılmak için çalışacağız
Yayınlama: 06.08.2024
3
A+
A-

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, ilk 100’de 5, ilk 50’de 2 şirket ile zirve yolculuğunun devam ettiğini belirterek, ''Sayımız artıyor, yükselişimiz sürüyor, gücümüz büyüyor, etkimiz hissediliyor. Milli gücümüzün yansıması olan savunma sanayii şirketlerimiz, global arenadaki yükselişlerine tüm hızıyla devam ediyor.'' dedi.

Defense News Top 100'deki bu yükselişi sürdürülebilir kılmak için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Görgün, dünyaya ve Türkiye'ye güven sunan Türk savunma sanayinin milletin gücünün ve bağımsızlığının simgelerinden biri olmaya devam edeceğini söyledi.

Bu yıl listeye ilk kez giren Makine ve Kimya Endüstrisi'ni ayrıca kutlayan Görgün, ''Listede hızlı yükselişini sürdüren firmalarımızı tebrik ediyorum. Hedefimiz çok daha yüksekler.'' ifadelerini kullandı.

Kacır, açıklamasında ''ASELSAN 42'nci,Türk Havacılık Uzay Sanayii 50'nci, ROKETSAN 71'nci ,Makine ve Kimya Endüstrisi 84'üncü , ASFAR 94'üncü.'' olduğunu belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.