Görgün: Barış ve Özgürlük Bayramı KKTC’de büyük bir coşkuyla kutlandı

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) büyük bir coşkuyla kutlandığını bildirdi.

Görgün: Barış ve Özgürlük Bayramı KKTC’de büyük bir coşkuyla kutlandı
Yayınlama: 20.07.2024
3
A+
A-

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın KKTC’de büyük bir coşkuyla kutlandığını belirterek, yerli ve milli platformlardan TCG Anadolu ile birlikte Bayraktar TB3 ve Kızılelma’nın yer aldığı geçit töreniyle, Akıncı ve SoloTürk uçuşlarıyla Kuzey Kıbrıs’ta unutulmaz bir gösteriye şahitlik ettiklerine değindi.

Barış ve Özgürlük Bayramı’nda Kıbrıs Türkü vatandaşlarla bir arada olmaktan onur duyduklarına dikkati çeken Görgün, “Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Lefkoşa Atatürk Anıtı Ziyareti ile 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni’ne katılımlarına iştirak ettik.” dedi.

Görgün, törenin arından Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonu ile gerçekleştirilen savunma sanayii şirketlerinin ürünlerinin yer aldığı Savunma Sanayii Sergisi’ni yakından inceledikleri belirterek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Sergimize vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh ve ilgiden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel anmada emeği geçen tüm kurumlarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyor, kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.