Globelink Ünimar, deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla 450 kilogram atık topladı

Türkiye’nin öncü lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Şile Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirdiği deniz temizleme projesiyle 450 kilogram atık topladı. Şile’de iki farklı bölgede konumlandırılan yüzey temizleme araçları, denizlerdeki temizlik faaliyetlerine destek oldu. Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş, denizlerin korunması adına çevre bilincini ön planda tutarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Globelink Ünimar, deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla 450 kilogram atık topladı
Yayınlama: 10.07.2024
4
A+
A-

Türkiye’nin öncü lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Şile Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirdiği deniz temizleme organizasyonuyla son 1 yıl içerisinde 450 kilogram atık topladı. Geçtiğimiz yıl Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını suyla buluşturan şirket; görevli iki personel ve 120 litre katı, 15 litre sıvı atık kapasitesine sahip iki deniz yüzeyi temizleme aracıyla gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda denizleri önemli miktarda çöpten arındırdı. Şile’de iki farklı bölgede konumlandırılan deniz yüzeyi temizleme araçları; etkinlikler, festivaller ve önemli organizasyonlarda kullanılan Şile Limanı’nda ve turizm anlamında aktif bir bölge olan Ağva oteller bölgesinde temizlik faaliyetlerine destek oldu. 

Lojistik ve tedarik zinciri sektörünün öncüleri arasında yer alan Globelink Ünimar, sosyal sorumluluk alanında geliştirdiği projelerle de dikkat çekiyor. İş süreçlerinde çevrenin ve doğal kaynakların korunmasını da önemseyen şirket, Şile Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Şile’de deniz yüzeyinin temizlenmesi adına önemli bir adım attı.

Bu proje gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefimize destek oluyor

Denizlerin korunması ve temizlenmesi konusundaki kararlılıklarının altını çizen Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş, “Globelink Ünimar olarak, gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda sürdürülebilirlik ve çevre bilincini ön planda tutuyoruz. Şile Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışma, denizlerimizin korunması adına attığımız önemli bir adım. Deniz yüzeyi temizleme araçlarımız 1 yıl içinde toplam 450 kilogram atık toplayarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefimize destek oldu. Bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve Şile Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi. 

Globelink Ünimar’ın çevre bilincini artırmak ve denizlerin temiz kalmasını sağlamak amacıyla Şile kıyılarında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk etkinliğine bölgenin önemli eğitim kurumlarından Işık Üniversitesi’nin akademisyenleri de katılım sağladı. 

Şile’deki faaliyet kapsamında bir araya gelen Globelink Ünimar, Şile Belediyesi ve Işık Üniversitesi yetkilileri ortak mesajla sürdürülebilir bir gelecek için projelerine devam edeceklerini aktardı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.