GİRİŞİMCİLİK DÜNYASININ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI

OSTİM Teknik Üniversitesi, Sanayi, Teknoloji ve Girişimcilik dünyasının en önemli temsilcilerinden biri olarak, deneyimli mezunlarını iş dünyasına uğurladı. İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakülteleri ile Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, hem diplomaları hem de Girişimcilik Karneleri ile geleceğe adım attı. Ahilik geleneklerinin de yaşatıldığı törende, mezunlar şed kuşanarak mesleki yeminlerini etti.

GİRİŞİMCİLİK DÜNYASININ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI
Yayınlama: 18.07.2024
0
A+
A-

Önemli İsimler Mezuniyet Töreninde Buluştu

Törene, ATO Başkanı Gürsel Baran, BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Başkan Yardımcısı Dr. Veysel Murat Tuğrul katıldı. Gürsel Baran, OSTİM Teknik Üniversitesi’nin kuruluş amacının ne kadar anlamlı ve önemli olduğuna değinerek, üniversitenin bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı projeler için tüm sanayicilere teşekkür etti. Ankara Ticaret Odası olarak OSTİM Teknik Üniversitesi ile iş birliği içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mezunlara başarılar diledi.

GİRİŞİMCİLİK DÜNYASININ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI

Filistin’e Duyarlı Mezunlar

Törende, mezun öğrenciler Filistin’de yaşanan olaylara dikkat çekmek amacıyla “Filistin özgür olduğunda, Dünya da mezun olacak!” ve “Filistin bu sene mezun veremedi, Dünya sınıfta kaldı!” yazılı pankartlarla diplomalarını aldı.

OSTİMTECH Ayrıcalığını Hissedin

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, sanayinin, teknolojinin ve girişimcilik dünyasının üniversitesi olarak Türkiye’nin gelişimine katkı sağlama hedefiyle yola çıktıklarını ve mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Yülek, 70 il ve 82 ülkeden gelen 7500’ün üzerinde öğrenci ve 350’ye yakın akademik ve idari personelle faaliyetlerini sürdürdüklerini vurguladı.

GİRİŞİMCİLİK DÜNYASININ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI

Prof. Dr. Yülek, üniversitenin her yıl yükselişini sürdürerek THE dünya üniversiteler sıralamasında çeşitli kategorilerde ilk 400’e girdiğini belirtti. Ayrıca, akademisyen ve öğrencilerin geliştirdiği projeler, patentli ürünler ve akademik yayınlarla bilim ve teknoloji alanında önemli başarılara imza attıklarını söyledi.

Spor ve Kültürel Başarılar

OSTİM Teknik Üniversitesi, akademik başarıların yanı sıra spor ve kültürel alanda da öğrencilerini destekleyerek bugüne kadar 18 madalya ve 5 kupa kazandı. Okçuluk, kick-boks, basketbol ve satranç gibi farklı branşlarda öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Mezunlara Yönelik Destek

OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, mezunları uğurlamaktan duyduğu heyecanı dile getirerek, mezunların her zaman OSTİM’in bir parçası olacağını vurguladı. Aydın, OSTİM’in kapılarının mezunlara her zaman açık olacağını ve onların her türlü sorun ve konularında destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

GİRİŞİMCİLİK DÜNYASININ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLADI

Genç Ahiler Şed Kuşandı

Törende, başarılı mezunlar İş ve İnşaat Makineleri, OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi, OSTİM Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri, OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi, Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi ve Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi yöneticilerinin katılımıyla Ahi şedi kuşandı. Orhan Aydın, Ahilik değerlerinin mesleki birlik, iş birliği, güç birliği ve ortaklaşa rekabet kavramlarını içerdiğini belirterek, bu değerlerin canlandırılması gerektiğini vurguladı. Mezunlara mesleklerinde başarılar diledi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.